Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
  

 

 

Acta de la comissió per a l’adjudicació del XXV Premi Lluís Casassas i Simó (convocatòria 2019)

 

 

A la ciutat de Barcelona, el dia 22 de gener de 2020, d’acord amb el que estableix la convocatòria del Premi Lluís Casassas i Simó, es reuneix la comissió designada per la Junta de Govern de la Societat Catalana de Geografia per proposar l’adjudicació del Premi Lluís Casassas i Simó a treballs d'iniciació a la recerca en geografia (2019), vint-i-cinquè any de la seva convocatòria.

La comissió està formada per Jordi Royo i Anna Ortiz, vocals de la Junta de Govern de la SGC, i Núria Font, sòcia de la SGC.

Els membres de la comissió, un cop exposades i debatudes totes les opinions, acorden de manera unànime, el següent:

  1. Atorgar el premi al treball: Connectivitat ecològica i paisatgística del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, presentat per Daniel Bejarano, de la Universitat de Girona. Les raons en les quals fonamentem aquesta decisió són les següents:
    • La rellevància ambiental del tema.
    • La claredat en l’exposició i en l’estructura del treball.
    • El treball de camp realitzat.
    • L’enfocament interdisciplinar.
  2. Fer una menció especial als treballs: Anàlisi de la influència i regionalització espacial de múltiples índexs de teleconnexió en la precipitació de l’Espanya peninsular, presentat per Joan Martínez de la Universitat de Barcelona i Símbols metropolitans en disputa: el procés de patrimonialització de les Tres Xemeneies de Sant Adrià de Besòs, presentat per Pol Vancells, de la Universitat de Girona, pel seu rigor en la recerca, la minuciositat en la metodologia utilitzada i l’interès dels temes abordats.
  3. El jurat proposa que el Consell de Redacció de la revista Treballs de la Societat Catalana de Geografia valori la possible publicació d’aquests treballs en format d’article.

El dia i lloc abans esmentats, la comissió redacta i aprova aquesta acta, que és signada amb la conformitat de tots els seus membres.

Anna Ortiz, presidenta;    Jordi Royo, vocal;    Núria Font, vocal.

  
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
15 de maig de 2020
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat