Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
  

 
 

 

 

Acta de la reunió del jurat del Premi Palau Vera 2019,
per a treballs de recerca d’estudiants de batxillerat

 

Reunits a la seu del Departament de Geografia de la Universitat de Barcelona (carrer Montalegre 6, de Barcelona) els membres del jurat del Premi Palau Vera, nomenats per la Junta de Govern de la Societat Catalana de Geografia, a les 18 hores.

Jaume Font Garolera (President)
Joaquim Farguell Pérez
Roser Serra Coma

S'han presentat dos treballs de recerca; reunit el jurat i després d'analitzar els treballs presentats s'arriba al veredicte següent:

Atorgar el premi Palau Vera al treball titulat: Anàlisi d'aigües de tres ibons del Pirineu aragonès (Estudi de tres ibons de la Vall de Benasc: Barbarisa, Batisielles i Cregüeña), presentat per Eduard López Garcia, de l’Institut Màrius Torres de Lleida.

Treball de Geografia Física que estudia la qualitat de les aigües de tres llacs d'alta muntanya pirinenca. Té un enfocament clàssic, recolzat en el treball de camp, mitjançant la recollida i l'anàlisi de mostres de microfauna dels tres espais analitzats. Destaca per la seva sistematització metodològica i l'aportació de resultats que es recolza en un bon treball gràfic i cartogràfic.

Proposem atorgar un accèssit al treball titulat Que n’és de diferent consumir a Diagonal Mar. Una comparativa entre el consum d'Espanya, Diagonal mar i el barri del Besòs - el Maresme a través de la cistella de la compra, presentat per Saffa Sajid Hussain, de l’Institut Barri Besòs de Barcelona.

Treball innovador; té un enfocament original i representa una bona aproximació a les noves pautes urbana -territorials de consum. També examina la incidència dels centres comercials sobre el teixit comercial tradicional del barri.

[Signat] Jaume Font - Roser Serra - Joaquim Farguell

Barcelona a 11 de novembre del 2019.

  
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
29 de novembre de 2019
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat