Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
  

 

 

Ens plau fer difusió del comunicat adjunt rebut de l'Agència Catalana de l'Aigua.

 

 

Benvolgudes/uts,

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) comença aquest dijous, 19 de setembre, el procés de participació associat al 3r cicle del Pla de gestió de l’aigua, corresponent a l’àmbit de les conques internes. Novament i per tercera vegada es posa al servei de la ciutadania, les administracions, les empreses, les entitats, entre d’altres, la possibilitat de conèixer, opinar, debatre, proposar i participar en l’elaboració de la planificació hidrològica per a un període de sis anys (2022-2027).

Us convidem a participar -presencialment o en línia- al llarg de tot el procés. Consulteu les fases, sessions, calendaris i documentació a l’enllaç dels Processos de participació del Tercer cicle de l’aigua “El futur de l’aigua a Catalunya”, de la plataforma de participació pública de la Generalitat de Catalunya.

Una de les novetats d’aquest nou procés és l’opció de participar per via digital, sumant-se al format ja conegut de les sessions presencials, obrint així el ventall i l’abast a un número més gran de participants, especialment d’aquelles persones, agents o sectors que no tinguin disponibilitat per assistir a les sessions presencials previstes al territori. Tan sols cal que us registreu a la web.

Per qualsevol dubte o incidència amb l’accés, registre o altres accions a la plataforma, podeu adreçar-vos a aquest e-correu de l’empresa que ens dóna suport amb la gestió de l’espai web: javier@raonspubliques.org

Trobareu més informació a l’ACAblog i a l’apartat de planificació del web de l’Agència Catalana de l’Aigua.

A continuació teniu el recordatori de les primeres 4 sessions informatives. Us hi esperem!

19 DE SETEMBRE (GIRONA) | Hora: 18:00 a 20:00 hores | Lloc: Seu de la Generalitat de Catalunya a Girona (Plaça de Pompeu Fabra,1. 17002 Girona).
Sessió informativa per l'àmbit de participació presencial de la demarcació de Girona (inclou les conques del rec Madral, rec Sirvent, el Daró, la Muga, el Fluvià, el Ter, rieres del Cap de Creus, rieres del Montgrí-Empúries, rieres del Cap de Begur-Lloret de Mar).

26 DE SETEMBRE (TARRAGONA) | Hora: 18:00 a 20:00 hores | Lloc: Casa de la Generalitat - Departament de Cultura (Carrer Major, 14, 43003 Tarragona).
Sessió informativa per l'àmbit de participació presencial de la demarcació de Tarragona (inclou les conques del Gaià, el Francolí, la riera de Riudecanyes, les rieres de Calafat-Golf de Sant Jordi, les rieres del Baix Camp, les rieres de la Punta de la Móra i les rieres de Calafell-Torredembarra).

3 D’OCTUBRE (MANRESA) | Hora: 18:00 a 20:00 hores | Lloc: Delegació Territorial del Govern a la Catalunya Central Palau Firal. Polígon “Els Dolors II” (Carrer de Castelladral 5-7 08243 Manresa).
Sessió informativa per l'àmbit de participació presencial de la demarcació Barcelona 2 (inclou les conques del Llobregat, el Garraf, el Foix i les rieres del Pla del Llobregat).

10 D’OCTUBRE (GRANOLLERS) | Hora: 18:00 a 20:00 hores | Lloc: Museu de Ciències Naturals de Granollers (Carrer Palaudàries 102 'Jardins d'Antoni Jonch i Cuspinera' 08402 Granollers).
Sessió informativa per l'àmbit de participació presencial de la demarcació Barcelona 1 (inclou les conques de la Tordera, el Besòs i les rieres del pla de Barcelona i del Maresme).

Salutacions cordials,

Montse Alomà i Masana
Cap del Departament de Comunicació i Participació
Direcció

Provença 204 | 08036 Barcelona | 935672800

  
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
18 de setembre de 2019
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat