Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex

 

 

 

 

 

 

 

Després de més de cinquanta anys d’investigació i docència com a geògraf, el professor emèrit de la Universitat de Barcelona Horacio Capel s’ha decidit a escriure les seves memòries: Azares y decisiones (Doce Calles, 2019). En l’obra deixa constància tant de les seves vivències personals com de la seva tasca ingent com a investigador i docent a la UB des dels anys seixanta, així com de la seva activitat internacional. Aquesta figura de la geografia europea, que va rebre el Premi Internacional de Geografia Vautrin Lud —considerat el Premi Nobel d’aquesta disciplina—, també reflexiona en les memòries sobre les ciutats passades i actuals i sobre els canvis en l’estudi de la geografia durant les últimes dècades.

 

Llegiu l'entrevista concedida pel professor Capel als serveis de premsa de la Universitat de Barcelona arran la publicació del llibre.

 

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
9 de setembre de 2019
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxix
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat