Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.

 

 

 

 

El divendres 20 de setembre de 2019, l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) presenten el Mapa de sòls de Catalunya 1:250 000.

Aquest document cartogràfic representa un inventari de sòls que ofereix, de forma sintètica, informació sobre la morfologia dels sòls i les seves característiques físiques i químiques.

La jornada s'adreça a tots aquells professionals de l'administració, del món empresarial i de l'àmbit acadèmic, interessats en aprofundir en el coneixement de les característiques i la distribució dels principals tipus de sòls que s'han desenvolupat a Catalunya.

La jornada es completarà amb una exposició de mapes de sòls que mostrarà l'evolució de la cartografia de sòls a Catalunya des de la creació de l'Associació Internacional de la Ciència del Sòl (AICS), l'any 1923, fins als nostres dies.

 

L'acte se celebrarà a la seu de l'ICGC a partir de les 9 del matí i té una durada prevista de tres hores.

 

Text i imatge rebuts de l'ICGC. Més informacio al seu web.

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
9 desetembre de 2019
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat