Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.

 

 

 

 

 

Arxius documentals de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya

 
En el marc de la Setmana Internacional dels Arxius 2019 (IAW), l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) organitza una visita guiada a la seva seu per conèixer la institució i els seus arxius documentals relacionats amb el territori.

La seva cartoteca té cura i difon el patrimoni cartogràfic format per mapes, llibres, fotografies, instruments cientificotècnics i fons documentals personals i institucionals de caire geogràfic.

Lloc: Sala d'Exposicions "Jaume Miranda i Canals", Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC). Parc de Montjuïc, 08038 Barcelona.

Data i hora: Dimecres 5 de juny de 2019, a les 09:30 hores.

Inscripció: L'assistència és gratuïta però, atesa la capacitat limitada de la sala, és indispensable inscriure’s al més aviat possible.

Les visites seran en grups de 20 persones. La primera convocatòria és a les 09.30 del matí, però atenent a la demanda, se us podria reubicar a les 11:00 o bé a les 12:30 hores.

Si fóssiu reubicats, se us informaria des de l’ICGC. En cas de no rebre notificacions per part nostra, us esperem a les 09:30 hores.

 
 
Text rebut de l'ICGC.

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
27 de maig de 2019
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat