Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.

 

 

 

 

Des d’EspaiGeo, el punt de trobada dels professionals acadèmics de la Geografia catalana, ens plau informar-vos que reactivem les nostres comunicacions a través de les xarxes socials i el nou espai web. La intenció d’EspaiGeo és esdevenir referents en Geografia tant a nivell d’espai mediàtic com acadèmic, és per això que també ampliarem i millorarem les nostres relacions amb mitjans de comunicació. En aquest impuls comunicatiu, hem treballat en la publicació d’articles acadèmics i seguim treballant en un recull de professionals de la Geografia que puguin esdevenir referents de consulta per a periodistes i comunicadors.

 

 

El col·lectiu de geògrafs i geògrafes té per objectiu afermar la comunitat geogràfica mitjançant la difusió de recerques, treballs i activitats impulsades pels organismes que l’integren, aconseguint així una major visibilitat i coneixement del món geogràfic a la societat en general.

EspaiGeo està format pels cinc departaments de Geografia de les cinc universitats catalanes, la Universitat de Barcelona, la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat de Girona, la Universitat de Lleida i la Universitat Autònoma de Barcelona. A més, també hi participa al mateix estrat la Societat Catalana de la Geografia.

 

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
13 d'abril de 2019
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat