Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

El Servei de Comunicació de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) oferí a la Societat la possibilitat d’organitzar una visita guiada a l'exposició itinerant “Metròpolis de Ciutats. Repensar l’urbanisme metropolità”, oberta a Ca l’Alier, l’antiga fàbrica del Poblenou de Barcelona, ara rehabilitada. L’exposició s’emmarca en la participació i divulgació del procés de redacció del Pla director urbanístic (PDU) metropolità.

La convocatòria reuní 12 socis i convidats. La visita fou guiada per Ramon Sisó , arquitecte del Pla director urbanístic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

 
Fotografia de C. Montaner (SCG)

 

Si us convé citar aquesta publicació, poseu:
Giménez Capdevila, Rafael (2019): "Metròpolis de ciutats : de la visita a l'exposició instal·lada a ca l'Alier (Barcelona, 15 de març de 2019)". Obrador Obert. El butlletí digital de la SCG, http://scg.iec.cat/Scg9/Scg92/S93101.htm

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
20 de març de 2019
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxix
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat