Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
  

 

 

Acta de la comissió per a l’adjudicació del XXIII Premi Lluís Casassas i Simó (convocatòria 2017)

 

 

A la ciutat de Barcelona, el dia 4 de març de 2018, d’acord amb el que estableix la convocatòria del Premi Lluís Casassas i Simó, es reuneix la comissió designada per la Junta de Govern de la Societat Catalana de Geografia per proposar l’adjudicació del Premi Lluís Casassas i Simó a un treball de recerca sobre geografia (2017), vint-i-tresè any de la seva convocatòria.

La comissió està formada per David Pavon (president), professor de la UdG, Àngels Trèmols, cartògrafa de la Generalitat de Catalunya, els dos vocals de la Junta de Govern de la SGC; i Maria Villanueva, professora de la UAB.

Els membres de la comissió, un cop exposades i debatudes totes les opinions, acorden de manera unànime, el següent:

  1. Atorgar el premi al treball: Anàlisi de la imatge. Cas d’estudi: l’evolució del model turístic de l’illa de Menorca, presentat per Martí Pol. Les raons en les quals fonamentem aquesta decisió són les següents:
    • Per haver desenvolupat un bon marc teòric i metodològic.
    • La claredat en l’exposició dels conceptes treballats.
    • La qualitat i l’interès de la informació gràfica.
    • Unes conclusions que obren noves perspectives.
  2. Fer una menció especial als treballs: Antropització del litoral sud de Gran Canària: de la ineptitud territorial a l’urbanisme massiu, presentat per Anna Boqué, i Anàlisi de la percepció paisatgística del delta de l’Ebre: una interpretació espacial i qualitativa de les imatges de Wikiloc, presentat per Aitor Àvila.
  3. El jurat vol fer especial esment de la qualitat dels treballs presentats, per la qual cosa proposa que el Consell de Redacció de la revista Treballs de la Societat Catalana de Geografia valori la possible publicació d’articles o notes derivats.

El dia i lloc abans esmentats, la comissió redacta i aprova aquesta acta, que és signada amb la conformitat de tots els seus membres.

David Pavón     Àngels Trèmols     Maria Villanueva

  
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
23 d'abril de 2018
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat