Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.

 

 

 

Imatge i text rebuts de
l'Associació d'Amics de la UAB
Cal confirmar assistència a amics@uab.cat
o al tel. 93 581 14 90.

 

 

Amb aquest acte, l’Associació d'Amics de la UAB s’uneix a la celebració del Dia Mundial de l’Aigua, avui 22 de març, que aquest any està dedicat a la relació intrínseca entre el canvi climàtic i la falta de recursos hídrics.

 

 

Actualment es calcula que 1800 milions de persones no tenen accés a aigua potable i que la ingesta d’aigua amb contaminació fecal causa al voltant 842.000 morts a l’any. Aquesta situació es preveu que empitjori, ja que la meteorologia extrema, major freqüència d’episodis de sequera i inundacions, provocada per l’escalfament global dificulta encara més l’aprofitament dels recursos hídrics.

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
22 de març de 2018
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxix
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat