Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.

 

 

Exposició

LES ALLAUS AL PIRINEU DE CATALUNYA, COM PREVENIR-LES

Del 12 de març al 8 d'abril de 2018

Sala d'Exposicions Jaume Miranda i Canals, ICGC, Barcelona

Informació rebuda de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya
Foto de la capçalera de la Vall d'Aran comunicada per Viena Puigcorbé (2008).

 

 

 

L'ICGC us proposa una visita a l'exposició Les allaus al Pirineu de Catalunya, com prevenir-les. En els diferents panells que formen l'exposició hi trobareu les tasques dutes a terme per l'ICGC per tal de minimitzar el risc de les allaus.

El servei públic de predicció d'allaus de l'ICGC informa d'on i quan poden tenir lloc les allaus a través dels butlletins de perill d'allaus i dels mapes de zones d'allaus de Catalunya. A l'exposició es presenta la xarxa de presa de dades per avaluar l'estabilitat de la neu, i els treballs que es duen a terme, tant per realitzar les prediccions com per donar servei als plans d'emergència de Protecció Civil, a la comunitat científica i a la societat en general.

Finalment, l'estudi de com el canvi climàtic afecta les nostres muntanyes ens permetrà preveure escenaris similars als ocorreguts als Apenins i, per tant, estar preparats per tal de minimitzar-los.

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
9 de març de 2018
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat