Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.

 

 

L’entrada és lliure. Es prega que confirmeu l’assistència al tel. 93 586 88 63, o bé per missatgeria.

Text i gràfics recollits al web de l'iermb

 

 

El dia 6 de febrer tindrà lloc un debat d’"Espai Metròpoli" amb motiu de la presentació del número 59 de la revista Papers, aquesta vegada dedicada a Nous reptes en la mobilitat quotidiana.

Aquest número de Papers està pensat amb la intenció d’identificar reptes i respostes per a una mobilitat quotidiana més inclusiva i sostenible; amb la voluntat de construir una aportació útil al salt qualitatiu que avui necessitem en el conjunt de les polítiques públiques de mobilitat.

 

 

La taula/debat serà presentada per Maite Pérez, enginyera de Camins, Canals i Ports, responsable de l’Àrea de Mobilitat (IERMB) i hi intervindran Teresa Carrillo, enginyera de Camins, Canals i Ports, gerent de l’Institut Metropolità del Taxi; Carles Llop, arquitecte, professor del Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori (UPC); i Màrius Navazo, geògraf, consultor (Gea21).

L’acte tindrà lloc a les 18:30 hores, a la sala Maria Aurèlia Capmany del Centre Cívic Pati Llimona, c/ Regomir, 3 de Barcelona.

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
24 de gener de 2018
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat