Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
  

 
 

 

 

"Carrer va néixer en plena eufòria olímpica a la vegada que els barris amb aluminosi lluitaven per a dignificar els seus habitatges. La portada del primer número va qualificar la reacció de les administracions públiques amb la frase "solucions lentes i insuficients". Començava un llarg camí ara fa 25 anys..."

Amb aquest recordatori d'aniversari s'enceta l'editorial del núm. 143 (març, 2017) de la revista Carrer editada per la Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona, sota la co-direcció d'Andrés Naya i Ana Menéndez. I, ratlles avall, continua: "En la travessa ens han acompanyat els lectors de Carrer i els més de mil col·laboradors que han passat per les nostres pàgines: periodistes, il·lustradors, fotògrafs, activistes, experts i professionals de diverses disciplines..."

És per això que el consell de redacció de Carrer no ha d'haver patit maldecaps, de ben segur, per a reclutar una bona colla de col·laboradors i guarnir aquest número monogràfic especial amb textos al·lusius a "La ciutat del futur: Barcelona, cap a on vas?". Hi hem trobat les signatures dels consocis Francesc M. Muñoz, Jordi Borja i Núria Benach; i les de diversos col·laboradors: Enric Tello, Joan Subirats, Mercè Tatjer, Antonio López-Gay, Carme Trilla,...

I en podien haver estat molts més, perquè: "Som la suma de molts esforços i voluntats. Volem continuar i ho volem fer sentint-nos acompanyats. Gràcies!"

Per molts anys!

  
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
27 de març de 2017
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat