Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
  

 
 

El president de la SCG va lliurar el premi Joan Palau Vera a la guanyadora d'enguany en el transcurs d'un acte acadèmic celebrat fa poc (fotografia de R. Giménez-Capdevila, SCG)

 

 

Acta de la reunió del jurat del XIII Premi Joan Palau Vera, 2016,
per a treballs de recerca d’estudiants de batxillerat

 

Els membres del jurat:

es reuneixen a la Secretaria de l’Institut d’Estudis Catalans, a Barcelona, el 6 de juliol del 2016, a les 12:00 hores.

Després de les pertinents deliberacions, el jurat proposa a la Junta de Govern de la Societat el veredicte següent:

  1. Atorgar el XIIIè Premi Joan Palau Vera al treball Projecte d’anella verda de Berga, presentat per Kajol Viladrich Pons, de l’Institut Guillem de Berguedà, de Berga, sota la tutoria de la professora Montserrat Gorchs Corominas. El jurat encoratja l’autora a preparar un article basat en aquest treball per a ser publicat a la revista Treballs de la Societat Catalana de Geografia.
    El jurat fa constar que el treball premiat fa una proposta de projecte d’anella verda al voltant de la ciutat de Berga, relligant elements històrics, geogràfics, culturals, naturals i paisatgístics. El treball fa una anàlisi de l’estat actual dels espais naturals i proposa una sèrie d’intervencions que caldrien fer-se per tal de millorar-los. Es destaca l’extens treball de camp realitzat. És un treball original, ben estructurat i ben redactat.
  2. El jurat atorga dues mencions. L'una al treball titulat: El futur del Delta de l’Ebre, presentat per Mar Clua Sánchez de l’Institut Icària de Barcelona, sota la tutoria de la professora Arantxa Ávalos Rodríguez; i, l'altra, a Les fonts del Bages, presentat per Bernat Pujol Montiel de l’Institut Cal Gravat de Manresa, sota la tutoria de la professora Elisa Altimiras i Brunet. El jurat en destaca el treball de camp i la sistematització de la informació.

Així mateix, el jurat també vol deixar constància de la qualitat dels treballs rebuts enguany.

Barcelona, 6 de juliol de 2016

  
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
29 de novembre de 2016
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat