Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
  

 

 

El present document és el resultat del FÒRUM 2.012 CAT 21 sobre Alternatives al Territori o Urbanisme de Catalunya, efectuat de forma cooperativa i oberta entre un conjunt de més de 300 persones, en els anys 2012 a 2015, en la Societat Catalana d'Ordenació del Territori (SCOT). Suposa enfocar els problemes del territori i l'urbanisme del país amb un esperit propositiu (alternatives) fetes amb diàleg. Conté 225 propostes diverses i resta obert a la seva gestió posterior com a programa de treball en àmbits molt diversos. Qui vulgui seguir en contacte que es dirigeixi a l'Editor o a la SCOT (forum@scot.cat).

La Societat Catalana de Geografia es va adherir de primera hora als treballs del FÒRUM 2.012 CAT 21. La Junta de Govern té el plaer i el deure de donar difusió a la publicació dels resultats. En aquesta tesitura, la carta de presentació adjunta és prou expressiva. Les negretes i les cursives són les que apareixen a l'original.

 

 


Qualsevol opinió aquí expressada és
responsabilitat exclusiva dels autors

 

Amb notes com aquestes, les editorials acostumen a descarregar-se de responsabilitat sobre allò expressat en les pàgines dels deus diaris, setmanaris, butlletins o altres publicacions. També, segons una òptica diferent, les editorials miren de donar cabuda a línies argumentals diverses tot obrint elfocus a l'hora d'abordar qüestions d'actualitat.

És amb aquest esperit que la SCOT va promoure el Fòrum Catalunya 21, Territori i Urbanisme; i és amb aquest esperit que us presentem el document que aplega totes i cada una de les conclusions del mateix.

Més de 200 professionals i estudiosos del territori, de les seves dinàmiques, de la seva planificació i de la seva gestió van participar en un seguit de debats i diàlegs per tal d'identificar reptes i proposar mesures per a un millor govern del territori i de la ciutat.

El volum que teniu entre mans és, doncs, un document eclèctic, fruit de la posada en comú de 12 àmbits de debat diferents i diverses aportacions puntuals.

Des de la SCOT el volem compartir amb tu amb la intenció que el fullegis i, fins i tot, que hi paris atenció en algun dels seus fragments. Ens atrevim, ja arribats aquí, a aspirar a que aquest volum sigui útil en la necessària presa de decisions que a tots ens correspon.

Des de l'activisme, a la responsabilitat pública i institucional, tots estem interpel·lats a debatre no només les opinions dels altres, sinó les nostres mateixes. Si allò que conté aquest llibre ho permet, haurà estat el més sincer agraïment a tots i totes aquelles que l'han fet possible.

Rep una cordial salutació,

Barcelona, 14 d'octubre de 2016

Josep Báguena
President de la SCOT

Josep Maria Llop
President de la SCOT 2012-2016

  
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
29 d'octubre de 2016
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat