Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 
.

 

El 2009, la Fundació del Món Rural va editar l’Atles de la Nova Ruralitat, un encàrrec realitzat pel Departament de Geografia i Sociologia de la Universitat de Lleida que s’ha convertit amb els anys en una eina de consulta obligada per als qui des del sector agrari, des del món de l’ensenyament i des dels més diversos àmbits professionals estan interessats en les àrees rurals. Amb el pas dels anys la informació i la reflexió editada en suport paper i digital s’ha anat quedant endarrerida i requereix una actualització.

Per aquest motiu, durant l’any 2015 la Fundació ha estat treballant en l’actualització del contingut principal de l’Atles amb un doble objectiu. Actualitzar el contingut estadístic del document i, sobretot, dibuixar quines dinàmiques s’han dut a terme al món rural català durant els anys de crisi econòmica. Heus aquí el resultat.

 

Text i imatge rebuts de la Fundació del Món Rural.
L'obra serà presentada a Lleida el dia 1 de desembre.

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
15 de novembre de 2015
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat