Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 
 
 

Aquesta exposició vol mostrar la Metròpolis Barcelona projectada des de tres perspectives: el passat, el present i el futur. Per fer-ho, el projecte expogràfic s'organitza a través d'un espai central i uns cubicles que ofereixen una visió conjunta dels àmbits i alhora preserven la seva individualitat.

Ensenyarem quina és la situació actual de la Barcelona metropolitana, tractant d'entendre-la com el resultat de la seva transformació urbana en els darrers 40 anys sobre el Pla General Metropolità (PGM) de 1976. En aquest període, el planejament ha consolidat un territori urbanitzat que pot ser explicat com una metròpolis de ciutats diferents que mantenen un caràcter propi.

Així mateix, un cop explicat el present com a resultat de la transformacions del passat, l'exposició projectarà la galeria d'oportunitats del futur de la ciutat metropolitana.

 

 

 

 

 

Logotip i text arreplegats en el web de l'exposició / Al Disseny Hub Barcelona / Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38 (accés pel carrer Àvila, 186) / Fins al 25 d'abril de 2015.

 

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
18 de març de 2015
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat