Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   ═ndex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   ═ndex
Aquesta comunicaciˇ o convocat˛ria Ús endarrerida, depassada o debolida. Us l'havÝem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interŔs. Si mÚs no, us l'hem reservat com a record hist˛ric.
 
 
 

Aquesta exposiciˇ vol mostrar la Metr˛polis Barcelona projectada des de tres perspectives: el passat, el present i el futur. Per fer-ho, el projecte expogrÓfic s'organitza a travÚs d'un espai central i uns cubicles que ofereixen una visiˇ conjunta dels Ómbits i alhora preserven la seva individualitat.

Ensenyarem quina Ús la situaciˇ actual de la Barcelona metropolitana, tractant d'entendre-la com el resultat de la seva transformaciˇ urbana en els darrers 40 anys sobre el Pla General MetropolitÓ (PGM) de 1976. En aquest perÝode, el planejament ha consolidat un territori urbanitzat que pot ser explicat com una metr˛polis de ciutats diferents que mantenen un carÓcter propi.

AixÝ mateix, un cop explicat el present com a resultat de la transformacions del passat, l'exposiciˇ projectarÓ la galeria d'oportunitats del futur de la ciutat metropolitana.

 

 

 

 

 

Logotip i text arreplegats en el web de l'exposiciˇ / Al Disseny Hub Barcelona / Pl. de les Gl˛ries Catalanes, 37-38 (accÚs pel carrer └vila, 186) / Fins al 25 d'abril de 2015.

 

 
  l'Ómbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
18 de marš de 2015
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrÚs.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat