Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 

 

 

 

Amb motiu de la jubilació del Dr. Manuel Castellet, el passat 27 de juny a la seu del Institut d'Estudis Catalans hi tingué lloc un acte d'homenatge.

Es va iniciar amb els parlaments dels representants de les institucions organitzadores: el Dr. Joaquim Bruna del Centre de Recerca Matemàtica, Dr. Juan J. Donaire de la Universitat Autònoma de Barcelona i el Dr. David Serrat de l'IEC.

Tot seguit, deixebles, companys i amics de M. Castellet en van glossar la seva trajectòria professional i el tarannà personal; també es va llegir una petita selecció de felicitacions d'amics absents. En M. Castellet va contestar, emocionadament, fent un repàs de feines i vivències, que va explicar entorn a la família, el treball i el país.

La part més acadèmica va anar a càrrec del Dr. Guido Mislin amb una conferència de títol: "Bounded Cohomology and Flat Bundles" (Comologia Afitada i Fibrats Plans).

L'homenatge va acabar amb un sopar on en M. Castellet va rebre una escultura en forma d'hèlix, obra de Tom Carr.

Moltes felicitats Manuel !!!!

Rosa Anna Felip

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
16 de juliol de 2014
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat