Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 

 

 

 

Comença a caminar el butlletí digital SENdÈRIA (paraula inventada que podria significar “dèria pels senders” o també “posar seny –senderi- a la gestió dels camins”), la qual es vol constituir en altaveu de la Taula de Senderisme de l’Alt Pirineu i Aran, grup de treball destinat a promoure la participació, el debat i l’intercanvi de coneixements entre tots els col·lectius implicats en la projecció del Pirineu com a destinació senderista.

Conscients de la importància que té la comunicació i la cooperació en xarxa, el butlletí pretén difondre amb periodicitat mensual aquelles informacions que poden ser d’interès per a tots els agents. La iniciativa és fruit de la col·laboració entre el Servei d’Actuacions de Muntanya del Departament de Territori i Sostenibilitat i l’IDAPA, tot i que esperem que en el futur també es nodreixi de les aportacions que ens vulgueu fer arribar.

Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran

Text rebut de l'IDAPA.
Seguiu els enllaços de les imatges per a fullejar els butlletins.

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
21 de juny de 2014
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat