Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 

 

 

 

Pere Gallés, geògraf i col·leccionista, ens comunica la instal·lació d'una exposició temporal del seu fons particular de banderins d'esdeveniments culturals, de marques comercials, americans, de senderisme, de santuaris catalans.... Una magnífica col·lecció de 1.500 banderins! Ens plau fer-ne difusió.

La mostra ocupa una part de la Biblioteca Sant Antoni "Joan Oliver" de Barcelona [carrer Borrell, 44-46; metro Sant Antoni] i romandrà oberta al públic fins el dia 30 de maig dintre de l'horari habitual de la biblioteca: matí dels dimarts, dijous i dissabtes, de 10 a 14 h; tarda de dilluns, dimarts, dijous i divendres, de 16 a 20:30 h; matí i tarda dels dimecres, de 10 a 20:30 h.

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
21 de maig de 2014
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat