Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   
   

 

 

 

 

 
Quarta edició del curs
TASTA LA MUNTANYA

Del 15 al 25 de juliol  /  La Seu d’Urgell

Coneixerem diferents experiències públiques i privades basades en el trinomi “producció alimentària artesanal-patrimoni-turisme” al voltant de la Seu d’Urgell (Baridà-Urgellet). Es manté l’esperit inicial del curs: mostrar el potencial dels Pirineus catalans per aconseguir un desenvolupament sostenible. Enguany, però, l’orientació serà més demostrativa que teòrica; per aquest motiu, hem augmentat el temps dedicat a les visites de camp. Les sortides inclouen la degustació de productes locals als obradors, així com la pràctica de diverses propostes recreatives en l’entorn immediat. L’aspecte conceptual i estratègic es treballarà tant a l’aula com a les visites, guiades pel professorat del curs, els promotors de les iniciatives empresarials i els professionals públics implicats.
El curs no precisa coneixements previs i resta obert a totes aquelles persones que sentin curiositat per la innovació, la gastronomia i el territori pirinenc. La diversitat d’experiències que es mostraran fa que el curs també tingui especial interès per als tècnics vinculats amb el desenvolupament sostenible i creatiu del territori.

Hores lectives : 30
Espai : INS Joan Brudieu de la Seu d’Urgell
Preu : 118,59 € estudiants UdL / 135,00 € la resta
Places : 20

Coordinació : Daniel Paül Agustí (Departament de Geografia i Sociologia de la UdL) / Equip docent : Michel Baylocq (artesà), Josep Bombardó Bagaria (ramader), Mireia Bombardó Bagaria (ramadera), Roser Bombardó Bagaria (Socarrel), Gustavo E. García Pérez (astrònom amateur), Jordi Garcia Petit (Parc Natural del Cadí-Moixeró), Carlos Guardia Carbonell (CEDRICAT), Salvador Maura Rayó (formatger), Marta Pal Ordeig (hotelera), Imma Pallarès Blanch (CEDRICAT), Marta Pallarès Blanch (consultora de desenvolupament local), Daniel Paül Agustí (UdL), Carles Pujol Pons (AODL Baridà) i Marta Rancaño Conejero (CEDRICAT).

Textos i imatge recollits del tríptic divulgador. Per a més informació: A/e: estiu@estiu.udl.cat - estiu.udl.cat

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
12 de maig de 2014
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat