Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 

 

 

 

Dilluns, 14 d'abril de 2014, Albert Manent i Segimon va morir a Premià de Dalt, vila en la qual també havia nascut, pocs mesos abans d'aquell catorze d'abril. Qui era Albert Manent? Què va fer? Quines valoracions aixeca la seva obra? En trobareu acomplida notícia en els nombrosos documents web que li han estat dedicats. Comenceu, si us plau, pel de la wiquipèdia. Entre el munt de projectes socials i culturals que va ajudar a portar a terme en la mida de les seves possibilitats, la Societat Catalana de Geografia no pot oblidar el decidit recolzament que va donar als estudis de toponímia impulsats per Josep Iglésies durant els anys cinquanta i seixanta del segle passat a través de les convocatòries i adjudicacions del Premi Eduard Brossa. És per això que la Junta de Govern s'afegeix al dol i en guardarà la memòria deguda.

La fotografia ha estat recollida a l'edició
barcelonina d'El Punt / Avui de 15 d'abril.

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
15 d'abril de 2014
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat