Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 

 

 

 

Es publiquen en aquest opuscle de la col·lecció "Semblances Biogràfiques" [núm. 62, 2014] els textos dels parlaments pronunciats el dia 4 de juny de 2013 en l'acte d'homenatge a Enric Lluch i Martín (1928-2012). L'acte, celebrat a la Sala Prat de la Riba de l'Institut d'Estudis Catalans i presidit pel president de l'IEC i el rector de la Universitat Autònoma de Barcelona, fou organitzat per l'institut mateix, la Societat Catalana de Geografia, la Societat Catalana d'Ordenació del Territori, l'Associació Catalana de Ciència Regional i el Departament de Geografia de la UAB. El podeu adquirir al Servei de Publicacions de l'Institut d'Estudis Catalans (Plaça Salvador Seguí de Barcelona).

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
24 de març de 2014
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat