Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
  

 

 

 

Ens plau reproduir el comunicat d'oferiment de les Colecciones procedentes de intercambios con otros Departamentos de Geografía, instal·lada al Dipòsit Digital de la Universitat de Barcelona. La fotografia del tossal castellà va ser presa pel professor García Fernández.

 

 

Barcelona, 8 de gener de 2014

Benvolguts col·legues:

Un fem saber que hem editat en format electrònic un nou recull d’imatges del Fons Històric del nostre Departament, anomenat Colecciones procedentes de intercambios con otros Departamentos de Geografía.

Amb aquesta denominació hem agrupat un conjunt de més de 120 diapositives, distribuïdes en tres col·leccions. Es tracta d’un material docent obtingut mitjançant els intercanvis interuniversitaris duts a terme per el Dr. Salvador Llobet, per incrementar el Fons d’imatges del nostre Departament. Els geògrafs amb els que col·laborà eren: el Dr. Vicenç M. Rosselló i Verger de València, el Dr. Jesús García Fernández de Valladolid i el Dr. Ángel Cabo Alonso de Salamanca. Els escenaris de les col·leccions són las terres de Castella i Lleó, i les del llevant mediterrani. Els temes prioritaris són els paisatges i les activitats rurals, i el medi físic.

Editant aquestes diapositives dels anys seixanta, volem retre homenatge als tres importants professors de geografia, que amb la seva aportació van enriquir el Fons d’Imatges del Departament de Geografia de Barcelona.

Totes les col·leccions del Fons Històric es publiquen al “Dipòsit Digital de la Universitat de Barcelona”, dins la Col·lecció OMADO. L’accés a Colecciones procedentes de intercambios con otros Departamentos de Geografía, es el següent:

http://hdl.handle.net/2445/48434

També es pot accedir a les col·leccions del Fons Històric des de la nostra web:

http://www.ub.edu/geoimatge/

Desitgem que aquesta aportació sigui del vostre interès.
Aprofitem per desitjar-vos un Bon Any 2014.
Molt cordialment

Rosa Castejón Arqued
Josep Pons Granja

Departament de Geografia Física i Anàlisi Geogràfica Regional
Facultat de Geografia i Història
carrer de Montalegre 6 - 08001 Barcelona

  
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
20 de gener de 2014
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat