Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
  

 

Donar difusió a la notícia núm. 143 de l'Institut Cartogràfic de Catalunya és un deure indefugible. Us preguem que la féu arribar a qualsevol persona, empresa o institució involucrada en el reconeixement del territori de Catalunya.

 

 

 

 

 
La Comissió per a la Reforma de les Institucions Públiques (CORA), segons expressa en el informe de la Reforma de les Institucions Públiques, considera que existeixen duplicitats entre l'Instituto Geogràfico Nacional (IGN) i l'Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC) i es proposa prescindir de l'ICC.

L'ICC vol difondre les diferències existents entre la geoinformació que ambdues institucions ofereixen als ciutadans i, com a mostra, ha publicat una

 
aplicació web que permet comparar cartografia d'una institució i de l'altra.

Us suggerim que pareu especial atenció a la qualitat i grau d'actualització de la geoinformació que ambdues institucions ofereixen (cliqueu aquí)

 
 

Jaume Miranda i Canals
Director

 

  
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
23 de desembre de 2013
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat