Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
  

 
 

 
Ens plau reproduir la nota informativa recollida al web de l'AGPC i ColGeo.

 

 

 

Escollides les noves juntes de l’associació de geògrafs professionals de Catalunya i de la delegació catalana del col·legi de geògrafs

 

El passat divendres 12 d’abril van tenir lloc les assemblees generals de l’Associació de geògrafs professionals de Catalunya (AGPC) i de la Delegació Catalana del Col·legi de Geògrafs. Ambdues assemblees es van celebrar al Centre Cívic Urgell a les sis i a les set de la tarda, respectivament, i van aplegar una cinquantena d’associats i col·legiats. Durant les assemblees es van presentar i aprovar els respectius informes anuals d’activitats del 2012 per part dels Presidents, els balanços econòmics de 2012 i els pressupostos de 2013 (condicionats al resultat de les eleccions) per part del tresorers.

Un cop acabades les assemblees es va procedir a la finalització dels processos per a l’elecció de noves Juntes de govern amb la realització de les votacions presencials, l’escrutini del total de vots (presencials i per correu) i la proclamació de les candidatures guanyadores. En el cas de les eleccions de l’AGPC va resultar guanyadora la candidatura encapçalada pel soci Sergi Cuadrado (única a concórrer al procés electoral) amb un total de 40 vots (97.56%) sobre 41 vots vàlids emesos. La nova junta de l’AGPC escollida després del procés electoral queda conformada de la manera següent:

 

President: Sergi Cuadrado Ciuraneta
Vicepresidenta: Elena Rodríguez Armalé
Secretària: Núria Pérez Sans
Tresorer: Josep Coma Guitart
Vocal: Francesc X. Comabella Biosca
Vocal: Jordi Forcadell Corts
Vocal: Mireia Garcia Gonzàlez

Pel que fa a les eleccions a la Delegació Catalana del Col·legi va resultar guanyadora la candidatura encapçalada pel col·legiat Jaume Busquets amb un total de 63 vots (85,13%) sobre un total de 74 vots vàlids emesos. L’altra candidatura presentada encapçala per la col·legiada Sònia Moreno va obtenir 11 vots (14,87%). La nova junta Delegació Catalana del Col·legi de Geògrafs escollida després del procés electoral queda conformada de la manera següent:

 

President: Jaume Busquets Fàbregas
Vicepresident : Jordi Barot Arqued
Secretari: Néstor Cabañas López
Tresorer: Carles Donat Muñoz
Vocal: Maria Bonet Esteve
Vocal: Mariona Prat Vandellós
Vocal: Sergi Rasero Garcia
Suplent: Victòria Carbonell Martínez

Un cop finalitzades les assemblees es va realitzar el tradicional sopar de col·legiats i associats. Properament es procedirà a la constitució de les noves juntes escollides i l’inici de les seves tasques al capdavant de l’AGPC i de la Delegació Catalana del Col·legi de Geògrafs.

  
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
19 d'abril de 2013
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat