Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 

 

 

 

El 18 i 19 d’abril del 2013, el Centro Interuniversitário de História das Ciências e da Tecnologia (CIUHCT) en col·laboració amb la Biblioteca Nacional de Portugal (BNP) organitzen el workshop História da Cartografia Ibérica: Velhos Mapas, Novas Abordagens. Tindrà lloc a la BNP i el seu objectiu és reunir investigadors interessats en l’estudi de la cartografia ibèrica antiga, amb un especial enfocament a les noves línies i metodologies d’investigació.

La trobada s'obrirà amb una ponència de M. Carme Montaner (Institut Cartogràfic de Catalunya), la qual serà seguida de l'exposició i el debat de les comunicacions presentades. El programa es completa amb dues visites guiades: als arxius nacionals de la Torre do Tombo per a revisar l'Atlas Náutico de Fernão Vaz Dourado, i a l'àrea de cartografia de l'exposició 360º Ciência Descoberta, instal·lada a la Fundação Calouste Gulbenkian.

 
 

Trobareu més informació al web del workshop,
del qual també hem recollit la i·lustració.

 

 

 
 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
25 de febrer de 2013
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat