Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   
   

 

 

 

 
TASTA LA MUNTANYA: ESTRATÈGIES DE DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC LOCAL

Del 23 al 27 de juliol  /  La Seu d’Urgell

El curs proposa, a través d’una aproximació teòrica (amb tècnics i habitants de la zona) i pràctica (tallers, degustació de productes locals i visites sobre el terreny), mostrar el potencial dels municipis poc poblats del Pirineu català. Per fer-ho, s’analitzarà Ossera, un nucli de vint-i-sis habitants situat al municipi de la Vansa i Fórnols (Alt Urgell). El model d’Ossera és un exemple paradigmàtic de transformació d’un poble del Pirineu en un autèntic referent de l’artesania alimentària actual. Durant el curs s’alternaran les sessions teòriques amb visites a Ossera. El curs resta obert a tothom que senti curiositat per aquests espais del Pirineu. Així mateix, la diversitat d’experiències que es mostraran fan que també pugui tenir interès per a tècnics vinculats amb el desenvolupament del territori. La sortida a peu prevista serà de nivell fàcil i d’una durada de prop d’una hora. Pels que no hi puguin participar hi ha la possibilitat de restar a Ossera. Per a les visites es recomana portar roba còmoda, calçat adequat i protecció solar.

Hores lectives : 30
Espai : INS Joan Brudieu de la Seu d’Urgell
Preu : 71,16 € estudiants UdL / 90,00 € la resta
Places : 22

Coordinació : Daniel Paül Agustí (Departament de Geografia i Sociologia de la UdL) / Equip docent : Núria Alamon Beas (CEDRICAT), Josep Camps Torrens (Alcalde de la Vansa i Fórnols), Carlos Guardia Carbonell (CEDRICAT), Imma Pallarès Blanch (CEDRICAT), Marta Pallarès Blanch (consultora de desenvolupament local) i Daniel Paül Agustí.

Textos i imatge recollits del tríptic divulgador. Per a més informació: A/e: estiu@estiu.udl.cat - estiu.udl.cat

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
2 de maig de 2012
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat