Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 
 

 

 

 

 

 

EGEA (European Geography Association) va ser fundada per estudiants de geografia de Varsòvia, Utrecht i Barcelona l’any 1987. Des d’aleshores, una xarxa de més de 80 entitats de 35 països s’ha anat formant. El principal objectiu de l’associació és l’intercanvi d’informació, coneixements i experiència entre diferents estudiants de geografia d’Europa.

Les principals activitats d’EGEA consisteixen en l’organització de congressos i intercanvis entre diferents entitats. Però dins d’EGEA, hi ha moltes d’altres activitats organitzades. Hi ha dues publicacions: European newsletter i the European Geographer, que es publiquen al menys 4 cops l’any.

Apuntar-se a les activitats d’EGEA, és gratuït, només cal registrar-se a la web (www.egea.eu). A la web, és on es produeix l’interacció entre els diferents membres que participen a EGEA. Per trobar informació de les nostres activitats, podeu entrar a (www.egea.eu/entity/barcelona ).

La web és per tu, així que no tinguis por d’utilitzar-la! Pots participar als debats, conèixer gent nova, o simplement, divertir-te!

 
Text i imatge recollits del tríptic de presentació d'EGEA - Barcelona, en el qual podreu ampliar la informació a bastament.

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
28 de març de 2012
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat