Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 
   

La Societat Catalana d'Ordenació del Territori, SCOT, va escollir nova Junta de Govern en el decurs de l'Assemblea General de Socis celebrada ahir, dia 22 de març. En van sortir elegits:

En iniciar-se l'acte, la presidenta sortint, Mita Castañer, va tenir unes paraules de record per l'arquitecte i urbanista Manuel de Solà-Morales, traspassat de fa poc. Solà-Morales, recordem-ho, va ser el primer president (1977-1981) de la SCOT. Castañer va fer saber que la SCOT havia donat els primers passos per a la celebració d'un acte d'homenatge de conjunt amb altres entitats amb les quals el finat va tenir relació professional i cívica. Confiem que la Societat Catalana de Geografia no en resti al marge.

D'altra banda, Moisès Soler i Àlex Nobajas van exposar l'estat actual de l'Observatori de projectes i debats territorials de Catalunya, el mitjà de comunicació en suport digital continuador de l'Anuari Territorial de Catalunya (2003-2009).

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
23 de març de 2012
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat