Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 
 

 

 

 

Es convoca el Premi Europeu de Paisatge Rosa Barba, inscrit en el marc de la 7a Biennal Europea del Paisatge que se celebrarà el 27 i 28 de setembre de 2012 a Barcelona.

S’obre la convocatòria de presentació de projectes de paisatge i planejament creats a Europa entre 2007 i 2012. Hi haurà un únic premi amb una dotació econòmica de 15.000 euros que es lliurarà durant la celebració del simposi. No s’ha de declarar desert sota cap circumstància. Els projectes seleccionats pel jurat internacional seran publicats en el catàleg de la 7a Biennal i mostrats en l’exposició del Premi Rosa Barba.

Trobareu tota la informació i documentació necessària al web de la Biennal. El termini de presentació de la documentació del projecte finalitza el 30 d’abril de 2012.

 
Text i imatge recollits al Blog de la Biblioteca d’Humanitats - Cartoteca UAB

 

 

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
20 de març de 2012
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat