Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

 

VIII Congreso Español de Biogeografía
 

LES ZONES DE MUNTANYA : GESTIÓ I BIODIVERSITAT
 

Les Planes de Son (Alt Àneu), del 3 al 7 de setembre de 2012
 

Informació extractada de la segona circular del congrés.
Detall fotogràfic de P. Alegre: la coma d'Eina (07.08.2010)

 

 
 
 
El lema del congrés, "zones de muntanya: gestió i biodiversitat", ocuparà el lloc central, amb una conferència, presentació de comunicacions (en modalitats oral i pòster), una taula rodona i un debat que ocuparan una jornada completa. Les tres altres alternaran les sessions d'auditori, és a dir una ponència introductòria per a cada temàtica i la presentació de comunicacions, amb sortides de camp de mitja jornada.

Amb l'objectiu de facilitar la participació del major nombre de persones, a més a més de les comunicacions relacionades amb la temàtica del Congrés, també hi tindran cabuda altres contribucions miscel·làniques sobre biogeografia.

Hi ha prevista una excursió postcongressual per al dissabte dia 8 de setembre.

Entre la trentena de membres dels comités organitzador, assessor i científic hem trobat amb els noms dels consocis Martí Boada, Josep Ma. Panareda, Albert Pèlachs, Josep Pintó i Joan Manuel Soriano.

El congrés és organitzat pel GRAMP (Grup de Recerca en Àrees de Muntanya i Paisatge) de la Universitat Autònoma de Barcelona, el qual us pot facilitar més informació via correu electrònic. La Societat Catalana de Geografia dóna suport al congrés i els seus socis gaudiran d'un descompte en el preu d'inscripció.
 

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
18 de gener de 2012
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat