Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

Text i fotografia recollits al web de l'IEC.

 

Aquest mes de gener, en el marc de la celebració de l’Any de la Paraula Viva, organitzada per la Secció Filològica de l’IEC, el programa Extraradi, de COMRàdio, comença a emetre uns espais radiofònics sobre topònims de Catalunya. Cada dilluns, a les 17.05 h, es parlarà de diversos aspectes curiosos de la toponímia catalana. Aquesta primera setmana, el protagonisme és per al municipi ceretà d’Alp i altres topònims «en blanc i negre» (com Montblanc o Montnegre), i el dia 16, el fil conductor serà Cantallops (Alt Empordà).

Els espais emesos es posaran a disposició de les ràdios locals que els vulguin emetre per mitjà de la Sindicada, la plataforma d’intercanvi de continguts i coneixements radiofònics de COMRàdio, i a disposició de tothom qui els vulgui sentir o fer-hi comentaris, al bloc del programa Extraradi.

El projecte sorgeix de la col·laboració de COMRàdio amb el Consorci per a la Normalització Lingüística, i l’Oficina d’Onomàstica de l’Institut d’Estudis Catalans, dues institucions membres de la Comissió de Toponímia de Catalunya.

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
16 de gener de 2012
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat