Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

 

 

 

 

 
 
Text i imatge recollits al Blog de la Biblioteca d’Humanitats - Cartoteca UAB.

 

Un nou bloc sobre urbanisme i qüestions afins ha vist la llum en els darrers mesos: La Trama Urbana. Els seus creadors (A. Arias, M. Martí, M. Pybus i P. Suau, llicenciats a la Universitat Autònoma de Barcelona, on alguns d’ells desenvolupen la seva activitat professional) defineixen La Trama Urbana com a "un espai crític i reflexiu sobre la ciutat i la seves dinàmiques; sobre els agents urbans i les seves relacions; sobre els efectes i les conseqüències de la seva forma i del seu fons; sobre els seus problemes reals i les possibilitats de millora" que "neix de la necessitat de compartir inquietuds, opinions i informacions; de promoure el debat i l’intercanvi i, així, generar nou coneixement; del convenciment que la interacció i la dialèctica son instruments clau per aprendre avui".

Des d’aquí us animem a realitzar les vostres aportacions.

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
21 de setembre de 2011
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxix
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat