Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 

Després d'anys de letàrgia, l'edifici Fòrum va renéixer ahir reconvertit i rebatejat en el Museu Blau, nom postmodern amb el qual des d'ara es coneixerà el Nou Museu de Ciències Naturals de Barcelona que ha trobat acollida en aquest espai [...] El projecte és molt ambiciós, i ahir ja es va qualificar el nou Museu Blau de "temple" de tots aquells que tenen interès per conèixer els secrets de la vida que omple el planeta Terra.

Qui hagi visitat algun cop el popular Castell dels Tres Dragons, a una cantonada de la Ciutadella, ja sabrà de quin material està farcit el nou museu. Però a la vegada hi redescobrirà una relectura d'aquests materials propis d'un museu de ciències naturals a través de les noves tècniques museístiques [...].

L'espai es distribueix en dues plantes i té com a exposició fixa i de referència Planeta Vida. El visitant hi trobarà també exposicions temporals [...] De l'exposició Planeta avui només està enllestida i oberta al públic la mostra central, La Terra avui, i encara es treballa en la posada a punt dels àmbits La biobgrafia de Gaia i Els laboratoris de la vida.

 
;

 

 

La visita del Museu Blau serà gratuïta fins al 30 de juny. A partir d'aleshores les entrades costaran 7 euros.

 

 

 
Una visitant observa una de les vitrines on
s'exposa una col·lecció de minerals
[Fotografia d'Andreu Dalmau (EFE/Avui)].
Textos extractats de la crònica de Jordi Panyella
publicada a l'Avui de 28 de març, p. 30.

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
28 de març de 2011
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat