Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 
 

Dimarts 29 de març a les set del vespre tindrà lloc la inauguració de l’exposició Pirineus: Art i Ecologia al S.XXI a l'espai Balcó d'Arts Santa Mònica, al capdavall de la Rambla barcelonina. L’ exposició, organitzada pel Centre d’Art i Natura de Farrera, és fruit del programa euroregional Pirineus: Art i Ecologia al s. XXI i té com a objectiu principal donar a conèixer el punt de vista científic actual sobre l’escalfament global i el seu efecte sobre el paisatge a través del llenguatge artístic. A l’exposició hi trobareu l’obra artística dels participants al primer seminari científic Evolució del Paisatge, Canvi Climàtic i Art, celebrat a Farrera el 2009, els catalans Edgar Dos Santos i Montse Vendrell, i els francesos Carl Hurtin i Suzanne Husky, així com algunes aportacions dels científics ponents Jaume Terrades, Iolanda Filella, J. Julio Camarero, Albert Pèlachs i Francisco Lloret.


La fotografia de la boca escenogràfica de la Vall d'en Bas és de P. Alegre (SCG) (05.02.2011)

 

Igualment s’hi presenten els resultats de quatre grups de treball del mateix programa on-line, el qual ha derivat en altres quatre projectes col·lectius fruit de la participació total d'una vintena de persones d’orígens i formacions molt diversos.

En el trancurs de l’acte esmentat també serà presentat el segon volum de la col·lecció "La Llosera", Pirineus: Art i Ecologia al s.XXI. Evolució del Paisatge, Canvi Climàtic i Art, dissenyat per Lluís Sabadell i Oriol Piferrer, el qual recull els principals resultats científics i artístics assolits en el seminari de Farrera.

L'exposició romandrà oberta fins el dia 10 d'abril. [Text recollit al Blog de la Biblioteca d’Humanitats - Cartoteca UAB]

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
28 de març de 2011
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat