Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

Alfred Pérez-Bastardas:
La Cerdanya. Quadern de notes. La Seu d'Urgell: Edicions Salòria, 2010 (mots del cim, 7). Serà presentat pel professor Jaume Terrades als locals del Centre Excursionista de Catalunya de Barcelona el proper dia 22 de febrer.

 

La Cerdanya. Quadern de notes és un llibre de reflexions i vivències d’un barceloní que fa més de 40 anys va descobrir la comarca de la Cerdanya i se’n va enamorar profundament. Sense por a equivocar-nos podríem assegurar que, vui per avui, l’Alfred Pérez-Bastardas se sent més unit sentimentalment a la Cerdanya que a la seva ciutat natal i dels pensaments que transmet en aquest llibre, alguns força controvertits, se’n desprén que l’autor està preocupat pel futur d’una comarca marcada pel creixement urbanístic dels darrers anys i per l’evolució del turisme sobretot barceloní.

Historiador, ha publicat diverses obres relatives al republicanisme catalanista, el seu tema de recerca predilecte. Actualment es secretari de la Societat Catalana d’Estudis Històrics (filial de l’Institut d’Estudis Catalans), i tambè de la Societat Catalana d’Història de la Farmàcia. És membre del Grup de Recerca de la Cerdanya. [Notícia editorial]

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
8 de febrer de 2011
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat