Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

PERITATGES JUDICIALS
DES DE LA GEOGRAFIA

10 de novembre de 2010

 

Jornada organitzada pel Col·legi de Geògrafs
a Catalunya i l'Associació de Geògrafs Professionals de Catalunya

 

Un dels aspectes de la normalització professional de la geografia és la seva participació en els procediments judicials, a través del peritatge. La llei d’enjudiciament criminal regula la participació d’experts, normalment a través dels col·legis professionals, per aportar dictàmens sobre matèries en litigi.

Ja fa uns quants anys que el Col·legi de Geògrafs ha format llistes de perits per a facilitar-les a l’Administració de Justícia. Però la relativa novetat d’aquesta activitat per part dels geògrafs fa aconsellable una jornada de formació, dirigida no només als qui ara formen part de les llistes, sinó oberta a tots els qui poden tenir interès en aquest camp professional.

 

L'objectiu de la jornada és definir, d'una banda, què és un pèrit, les seves funcions, i el contingut del peritatge, especialment en el camp de la geografia, i, de l'altra, conèixer els elements bàsics del peritatge tant des del punt de vista de contingut com formal. Es treballarà també un cas pràctic.

La sessió anirà a càrrec de dos geògrafs que exerceixen de pèrits judicials:
  Xavier Campillo i Besses
  Eugenio de Ezquerra Cobertera.

Horari i lloc : de 18:30 h a 20:30 h al Centre Cívic Pati Llimona de Barcelona (carrer de Regomir, 3).

L’assistència a la jornada és gratuïta, prèvia inscripció al Col·legi de Geògrafs; el termini d'inscripció va fins el 8 de novembre; es lliurarà un certificat d'assistència.
Per a qualsevol altra informació i inscripcions dirigiu-vos a la Secretaria del Col·legi / AGPC (Av. Portal de l'Àngel, 7, 4t, despatx S/U – Telèfon 93 481 50 73, de 16 a 19 h), escriure a informació@geografs.org o consultar la pàgina web de l'entitat.
Informació recollida al tríptic de difusió de la jornada.

 

 

 

La mare i el fill mort, de Käthe Kollwitz,
a la Neue Wache, Berlín, el memorial alemany
per a les víctimes de la guerra i de la tirania;
detall fotogràfic de P. Alegre (02.06.2007)

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
27 d'octubre de 2010
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat