Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 
   

 

X Seminari de Turisme Rural a Catalunya : Perspectiva 2020
 
Olot, 20 d’octubre de 2010
 

Fa vint anys el turisme rural era una activitat econòmica incipient que, en dues dècades, ha transformat el paisatge econòmic i humà de les comarques d'interior. El X Seminari de Turisme Rural a Catalunya. Perspectiva 2020 vol posar enguany sobre la taula el futur d'aquesta activitat i analitzar què passarà a mig termini amb el turisme rural al nostre país, quines són les tendències actuals i cap a on pot anar el sector en els propers anys. Està destinat a professionals del turisme de les destinacions rurals: empresaris d'allotjament, d'activitats turístiques, de restauració, d'intermediació, etc.; responsables de l'administració pública, tant tècnics com polítics, especialment de l'àmbit local; i a altres persones interessades en la temàtica.

 

 

 

 
 

Organitza : Direcció General de Turisme i Fundació d'Estudis Superiors d'Olot, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Olot.
La jornada és gratuïta però cal formalitzar la inscripció a la Fundació d'Estudis Superiors d'Olot: Tel. 972 26 21 28 - jcalabuig@olot.cat. Aquesta adreça de correu electrònic està protegida dels spambots, necessiteu tenir el JavaScript habilitat per veure-la.
Informació recollida al web de l'esdeveniment.

 

9:00 Obertura.
 
9:30 Dimensió territorial : Patrimoni i infraestructures / Jaume Font, subdirector general de programació turística de la Generalitat de Catalunya.
 
11:30 Dimensió digital : El turisme 3.0 / Montserrat Peñarroya, GEA Internet Project Consulting.
 
13:00 Dinar.
 
15:00 Dimensió empresarial : El que la gestió empresarial pot aportar davant el futur del turisme rural / Gerard Costa, professor de màrqueting a ESADE.
 
16:30 Dimensió de productes : Innovar, especialitzar-se, segmentar / Jaume Marín, Patronat de Turisme Costa Brava Girona.
 
18:00 Fi de la Jornada.
 
 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
7 d'octubre de 2010
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat