Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 

 

 

 

 
Jaume Codina Vilà
1923-2007

 

 

L’Ajuntament del Prat de Llobregat convoca la quarta edició de la beca de recerca local que porta el nom del Dr. Jaume Codina Vilà, estudiós que va centrar els seus treballs en el Prat i la comarca del Baix Llobregat.

La beca, amb una dotació de 5.000€, vol potenciar els treballs de recerca, en especial entre els joves investigadors, sobre qualsevol temàtica social i humana localitzada en aquells àmbits geogràfics. Els projectes de recerca que hi aspirin, presentats per una persona o per un equip, s’haurà de desenvolupar en el termini d’un any a partir de la concessió del premi.

Les propostes dels projectes que optin a la beca hauran de presentar-se a l’Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) del Prat de Llobregat fins el 31 de maig. El jurat seleccionador emetrà el seu veredicte abans del 31 de juliol.

Us podeu descarregar les bases completes (PDF) de la beca, de les quals hem extractat aquesta nota. Per a més informació, dirigiu-vos a la unitat de Patrimoni Cultural de l'Ajuntament del Prat de Llobregat.

 
La fotografia del Dr. Codina ha estat recollida al web www.xtec.cat.

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
5 d'abril de 2010
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat