Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   

 

Ens plau reproduir el comunicat núm. 71 de la direcció de l'Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC).

El 18 de febrer de 2010, el Sr. Albert Serratosa Palet va cedir el seu fons documental a la Cartoteca de Catalunya de l'ICC. Aquesta cessió es va formalitzar amb un conveni signat per ambdues parts.

Aquest fons és constituït per articles de llibres i revistes, memòries, informes, notes manuscrites, retalls de premsa, documentació de congressos i fotografies fetes al llarg de la vida professional del Sr. Serratosa.

La Cartoteca de Catalunya de l'ICC s'ha compromès a recollir i conservar íntegrament el fons, catalogar-lo i facilitar-ne l'accés a la seva consulta.

El fons es mantindrà unit i es denominarà "Albert Serratosa i Palet"

Aquesta cessió constitueix una aportació cabdal a l'arxiu documental relacionat amb el territori que s'ha anat aplegant a la Cartoteca de Catalunya de l'ICC.

Jaume Miranda i Canals
Director

 

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
5 de març de 2010
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat