Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   ═ndex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   ═ndex
Aquesta comunicaciˇ o convocat˛ria Ús endarrerida, depassada o debolida. Us l'havÝem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interŔs. Si mÚs no, us l'hem reservat com a record hist˛ric.
   

 

Ens plau reproduir el comunicat n˙m. 71 de la direcciˇ de l'Institut CartogrÓfic de Catalunya (ICC).

El 18 de febrer de 2010, el Sr. Albert Serratosa Palet va cedir el seu fons documental a la Cartoteca de Catalunya de l'ICC. Aquesta cessiˇ es va formalitzar amb un conveni signat per ambdues parts.

Aquest fons Ús constitu´t per articles de llibres i revistes, mem˛ries, informes, notes manuscrites, retalls de premsa, documentaciˇ de congressos i fotografies fetes al llarg de la vida professional del Sr. Serratosa.

La Cartoteca de Catalunya de l'ICC s'ha compromŔs a recollir i conservar Ýntegrament el fons, catalogar-lo i facilitar-ne l'accÚs a la seva consulta.

El fons es mantindrÓ unit i es denominarÓ "Albert Serratosa i Palet"

Aquesta cessiˇ constitueix una aportaciˇ cabdal a l'arxiu documental relacionat amb el territori que s'ha anat aplegant a la Cartoteca de Catalunya de l'ICC.

Jaume Miranda i Canals
Director

 

  l'Ómbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
5 de marš de 2010
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrÚs.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat