Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 
 

 

 

 

Es convoca el 6è Premi Europeu de Paisatge Rosa Barba inscrit dins el marc de la 6a Biennal Europea de Paisatge: "Paisatges Líquids", que tindrà lloc els dies 30 de setembre, 1 i 2 d’octubre de 2010 a Barcelona.

S’obre la convocatòria de presentació de projectes de paisatge o intervencions construïdes a Europa entre el 2005 i el 2009. El termini de presentació de la documentació és el dia 26 de febrer de 2010.

Hi ha un únic premi amb una dotació econòmica de 15.000 Euros, que es lliurarà durant la celebració del simposi. No es declararà desert.

La selecció de les obres construïdes donarà lloc a una exposició, que servirà de base per a l’elecció del 6è Premi Europeu de Paisatge Rosa Barba i fer la posterior publicació d’un catàleg.

Per participar, cal que empleneu la butlleta d’inscripció i ens la feu arribar per correu. També podeu emplenar-la des del web www.coac.net/landscape i enviar-nos-la per Internet.

Jurat internacional:
Bet Figueras, paisatgista i presidenta del Jurat.
Franco Zagari, arquitecte i professor de la Facultat d’Arquitectura de la Universitat "Mediterranea" de Reggio Calabria.
Henri Bava, paisatgista i Gran Premi Nacional de Paisatge de França 2007.
Kristine Jensen, paisatgista i guanyadora del darrer Premi de Paisatge Rosa Barba.
José Manuel Vidal, arquitecte i editor de Paisea.
Nigel Thorn, president de la EFLA, European Foundation of Landscape Architecture.

Informació recollida en el tríptic de divulgació

 

 

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
9 de febrer de 2010
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat