Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 
 

 

Des del mes de novembre, l’Observatori del Paisatge de Catalunya té oberta la web "ETS PART DEL PAISATGE. PARTICIPA" de consulta ciutadana sobre el Catàleg de paisatge de les Comarques Centrals. La consulta a través del web és una de les eines previstes per l’Observatori del Paisatge de Catalunya per implicar la societat en la gestió i planificació del paisatge. Durant la redacció dels altres catàlegs de paisatge ja es va utilitzar la mateixa eina, a través de la qual s’han recollit més de 3000 opinions que s’han tingut en compte en la redacció dels respectius catàlegs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La consulta romandrà oberta fins al proper 1 de març de 2010. Com a obsequi, les persones que completin la consulta podran descarregar-se un estalvi de pantalla per a l’ordinador amb imatges dels paisatges de les Comarques Centrals.

Nota informativa recollida en el blog de la Biblioteca d'Humanitats - Cartoteca UAB.
Fotografia de P. Alegre (07.02.2010)

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
9 de febrer de 2010
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat