Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 
     
 

Beques Centre d’ Art i Natura a la Recerca i a la Creació 2010

El Centre d’Art i Natura de Farrera (CAN) és una residència de treball per a artistes i investigadors d’arreu del món. Situat al cor dels Pirineus Catalans, al Pallars Sobirà, el poble de Farrera (25 habitants i 1360 m) gaudeix d’un entorn privilegiat i tranquil ideal per a la reflexió, la inspiració i el treball creatiu.

Amb la voluntat de promoure la formació, la investigació i la producció d’art i pensament contemporanis, el CAN ofereix als creadors i investigadors catalans beques en qualitat d’intercanvi amb altres centres del món o al propi centre.

El 2010, el Centre d’Art i Natura (CAN) de Farrera convoca per segon any la Beca Centre d’Art i Natura a la Recerca 2010 i la Beca Centre d’Art i Natura a la Creació 2010 amb l’objectiu de facilitar la possibilitat de realitzar una estada de treball d'un mes de 2010 en residència als investigadors i creadors del nostre país.

 

La participació en aquest concurs està oberta a tots els investigadors i creadors residents als Països Catalans de tots els àmbits de les ciències naturals i socials: biologia, ecologia, geografia, geologia, història, antropologia, sociologia,...; i la creació: arts visuals, escèniques, música, literatura,.. que vulguin realitzar un projecte vinculat a l’entorn de Farrera, és a dir, al patrimoni cultural i natural de l’Alt Pirineu.

La Beca cobreix la manutenció, l'allotjament en habitació individual, un espai de treball, els viatges i desplaçaments locals, així com els materials per a la producció de l’obra (fins a 500€) en el cas de la beca a la Creació. Els treballs de recerca i de creació desenvolupas hauran de ser presentats a Farrera mateix.

Les sol·licituds, les normes de presentació, la selecció i altres detalls de les convocatòries figuren a les bases consultables a l’espai web del CAN dins l’espai: Beques i intercanvis. El termini de presentació de la documentació finalitza el 15 de març de 2010 a les 14:00 h.

     
 
     
 

 

 

Text extractat de les bases facilitades pel Centre d’Art i Natura.
Per a més informació, contacteu amb el CAN:
La Bastida s/n
25595 Farrera
Tel i fax: 973 622106
artinatura@farreracan.cat
www.farreracan.cat

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
10 de gener de 2010
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat