Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 
 
 

 

 

La Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i la Universitat de Girona han organitzat un acte d’homenatge a Yvette Barbaza [1914-2009] per al dijous 10 de desembre, a les 10 del matí, a la Sala Romànica de la Fontana d’Or, carrer dels Ciutadans, 19, de Girona.

En l’acte hi intervindran el Sr. Frederic-Pau Verrié, historiador de l’art; el Sr. Joan Cals, catedràtic en Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona, i l’Hble. Sr. Joaquim Nadal, conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya.

 

Atès que la sala té capacitat limitada, l'organització demana confirmació de l’assistència al telèfon 972 416 720 o al correu electrònic centenari@costabrava.org.

La fotografia de la Dra. Barbaza ha estat extreta del documental Els límits de la Costa Brava, enregistrat per Video Play Serveis el 2003; també il·lustra el targetó de la convocatòria.

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
2 de desembre de 2009
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat