Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 
 

El Pla Territorial Metropolità de Barcelona (PTMB) és un instrument clau per definir el futur del Vallès. Les estratègies i determinacions (no només pels assentaments urbans, sinó també pels espais agronaturals i les infraestructures) que el projecte sotmet a informació pública fins al 24 de juliol poden ser una bona oportunitat per definir nous models territorials i de desenvolupament. Com incorpora el PTMB les observacions i demandes formulades per l’Associació per la Defensa i l'Estudi de la Natura (ADENC) a l’avantprojecte? L’avaluació ambiental del PTMB permet justificar els seus objectius i les alternatives projectades?

L'ADENC anuncia dues conferències per a facilitar la comprensió d’un document complex i a mostrar si el PTMB respon als reptes i oportunitats que li pertoca integrar:

Dilluns, 29 de juny, 19.00 h
CC Cal Balsach (carretera de Prats, 2, Sabadell)
“El PTMB al Vallès: les modificacions incorporades i la resposta a les observacions” per Josep Maria Carrera, coordinador de la redacció del PTMB, Institut d’Estudis Territorials (UPF-DPTOP).

Dijous, 2 de juliol, 19.00 h
CC Cal Balsach (carretera de Prats, 2, Sabadell)
“L’estat dels treballs d’avaluació ambiental del PTMB” per Rufí Cerdan, subdirector d’avaluació ambiental del Departament de Medi Ambient i Habitatge.

Les dues conferències tindran lloc al CC Cal Balsach (carretera de Prats, 2, Sabadell). Malgrat que la sala compta amb un aforament notable, l'organització prega la comunicació de l'assistència al telèfon 937171887 o bé a correu@adenc.cat

 

Textos extractats del document informatiu al web de l'ADENC

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
21 de juny de 2009
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat