Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   ═ndex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   ═ndex
Aquesta comunicaciˇ o convocat˛ria Ús endarrerida, depassada o debolida. Us l'havÝem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interŔs. Si mÚs no, us l'hem reservat com a record hist˛ric.
   
 

Beques Ciutat d'Olot

Beca de CiŔncies Socials i Humanes Ernest Lluch

LĺInstitut de Cultura de la Ciutat dĺOlot, per mitjÓ del Museu Comarcal de la Garrotxa, convoca la Beca de CiŔncies Socials i Humanes Ernest Lluch 2009, amb l'objectiu de fomentar la recerca en el camp de les ciŔncies socials i humanes en l'Ómbit de la comarca de la Garrotxa.

Aquesta beca s'atorgarÓ al millor projecte inŔdit sobre hist˛ria, geografia, literatura, dret, filologia, art, economia o ciŔncies socials referit a l'Ómbit territorial de la comarca de la Garrotxa. ╔s dotada amb 4.500 euros. Cal adrešar les candidatures a l'Arxiu Hist˛ric Comarcal d'Olot (carrer de l'Hospici, 8, Olot 17800) fins al dia 30 de setembre de 2009. Al mateix arxiu us podeu informar de les bases completes de la convocat˛ria.

El jurat estarÓ integrat per Margarida Casacuberta, Miquel Casademont, Jordi Feu, Rosa Lluch i Sigrid Werning. El seu veredicte es farÓ p˙blic al llarg del mes de novembre de 2004. El seguiment i aprovaciˇ dels treballs serÓ efectuat pel mateix jurat abans esmentat.

 

 

 

 

Beca de CiŔncies Naturals
Oriol de Bol˛s

LĺInstitut de Cultura de la Ciutat dĺOlot, a travÚs del Museu dels Volcans i del Parc Natural de la Zona VolcÓnica de la Garrotxa, convoca la Beca Oriol de Bol˛s de CiŔncies Naturals 2009, amb lĺobjectiu de fomentar la recerca en el camp de les ciŔncies naturals en lĺÓmbit de la comarca de la Garrotxa.

Aquesta beca s'atorgarÓ al millor projecte inŔdit sobre la geologia, la zoologia, la botÓnica i el medi ambient en general a l'Ómbit territorial de la comarca de la Garrotxa. ╔s dotada amb 4.500 euros. Cal adrešar les candidatures al Museu dels Volcans (avinguda Santa Coloma, 43, 17800 Olot) fins al dia 30 de setembre de 2009. Al mateix Museu us podeu informar de les bases completes de la convocat˛ria.

El jurat estarÓ integrat per Joan Bach, Margarida Casta˝er, Francesc C˛rdoba, LluÝs Paluzie i Xavier Vi˝as. El seu veredicte es farÓ p˙blic al llarg del mes de novembre de 2009. El seguiment i aprovaciˇ dels treballs serÓ efectuat pel mateix jurat abans esmentat.

 
Informaciˇ extractada de les bases de les beques Ciutat d'Olot.

  l'Ómbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
30 de maig de 2009
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrÚs.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat