Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   
 

Beques Ciutat d'Olot

Beca de Ciències Socials i Humanes Ernest Lluch

L’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot, per mitjà del Museu Comarcal de la Garrotxa, convoca la Beca de Ciències Socials i Humanes Ernest Lluch 2009, amb l'objectiu de fomentar la recerca en el camp de les ciències socials i humanes en l'àmbit de la comarca de la Garrotxa.

Aquesta beca s'atorgarà al millor projecte inèdit sobre història, geografia, literatura, dret, filologia, art, economia o ciències socials referit a l'àmbit territorial de la comarca de la Garrotxa. És dotada amb 4.500 euros. Cal adreçar les candidatures a l'Arxiu Històric Comarcal d'Olot (carrer de l'Hospici, 8, Olot 17800) fins al dia 30 de setembre de 2009. Al mateix arxiu us podeu informar de les bases completes de la convocatòria.

El jurat estarà integrat per Margarida Casacuberta, Miquel Casademont, Jordi Feu, Rosa Lluch i Sigrid Werning. El seu veredicte es farà públic al llarg del mes de novembre de 2004. El seguiment i aprovació dels treballs serà efectuat pel mateix jurat abans esmentat.

 

 

 

 

Beca de Ciències Naturals
Oriol de Bolòs

L’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot, a través del Museu dels Volcans i del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, convoca la Beca Oriol de Bolòs de Ciències Naturals 2009, amb l’objectiu de fomentar la recerca en el camp de les ciències naturals en l’àmbit de la comarca de la Garrotxa.

Aquesta beca s'atorgarà al millor projecte inèdit sobre la geologia, la zoologia, la botànica i el medi ambient en general a l'àmbit territorial de la comarca de la Garrotxa. És dotada amb 4.500 euros. Cal adreçar les candidatures al Museu dels Volcans (avinguda Santa Coloma, 43, 17800 Olot) fins al dia 30 de setembre de 2009. Al mateix Museu us podeu informar de les bases completes de la convocatòria.

El jurat estarà integrat per Joan Bach, Margarida Castañer, Francesc Còrdoba, Lluís Paluzie i Xavier Viñas. El seu veredicte es farà públic al llarg del mes de novembre de 2009. El seguiment i aprovació dels treballs serà efectuat pel mateix jurat abans esmentat.

 
Informació extractada de les bases de les beques Ciutat d'Olot.

  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
30 de maig de 2009
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat