Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   
15/16 i 22/23 de maig

El Curs de Gestió del Patrimoni literari de l' Alt pirineu i Aran s’adreça a un públic de gestors culturals, tècnics, professors de secundària o estudiants, a l’abast dels quals es pretén posar els recursos adequats per tal de donar a conèixer aquest territori a través de la literatura. El curs vol proporcionar els coneixements i eines necessàries: autors, referències literàries (indrets, paisatges,..) i metodologies de creació, oferta i gestió de rutes, exposicions i espais literaris per tal que els alumnes puguin esdevenir els futurs promotors i gestors d’activitats de difusió literària en el territori.

El curs es realitzarà en dos caps de setmana consecutius, en divendres i dissabtes, i tindrà una durada total de 30 hores.

Lloc de realització: Centre d'Art i Natura de Farrera (Pallars Sobirà).

Places: 20 alumnes.     Cost de la matrícula: 100 euros.

Trobareu el programa detallat i la butlleta de matricula a www.farreracan.cat

Curs organitzat per l'Institut per al Desenvolupament i la promoció de l'Alt Pirineu i Aran / Institut entath Desvolopament e era Promocion deth Naut Pirenèu e Aran i Centre d'Art i Natura dels quals hem rebut la informació.

 

 
   
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
8 de maig de 2009
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat