Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
   
   

Notícia facilitada per l'A.C.S; la fotografia d'Anna Cabré és de Josep M. Muñoz i il·lustra les declaracions que li va concedir fa poc (l'Avenç, 345; abril 2009; pp. 20-30).

 

L’Associació Catalana de Sociologia (A.C.S) es complau a convidar-vos al cicle de conferències La sociologia davant la crisi.

 
La conferència corresponent al mes de maig serà pronunciada per Anna Cabré, directora del Centre d'Estudis Demogràfics i Catedràtica de Geografia Humana de la Universitat Autònoma de Barcelona, que parlarà sobre el tema:

Crisi i Demografia

L’acte tindrà lloc el dimarts 12 de maig, a dos quarts de set, a la Sala Nicolau d’Olwer de de l’Institut d’Estudis Catalans, carrer del Carme, 47.

   
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
5 de maig de 2009
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat