Activitats del curs   ·   Trajectòria històrica   ·   Directori   ·   Publicacions   ·  Miscel·lània   :   Índex
Triat i garbellat  :  l'estassat   :   Índex
Aquesta comunicació o convocatòria és endarrerida, depassada o debolida. Us l'havíem triat i garbellat en la data que figura a peu de plana. Potser encara sigui del vostre interès. Si més no, us l'hem reservat com a record històric.
 
     

Dimarts dia 25 de novembre va tenir lloc l'acte de presentació del llibre Urbanalización: paisajes comunes, lugares globales (Barcelona: Gustavo Gili, 2008), del qual és autor Francesc Muñoz, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Josep Ramoneda, director del CCCB, va destacar els trets més destacats de l'obra presentada i va elogiar sense embuts la inesgotable capacitat creativa de Muñoz per a donar el tret de sortida al debat que sobre l'arquitectura de la globalització van sostenir Iñaki Ábalos, catedràtic de Projectes Arquitectònics a l'ETSAM, i Manuel de Solà-Morales, catedràtic d'Urbanisme a l'ETSAB, amb l'autor del llibre mateix. El col·loqui va fer bones les expectatives dels més de dos-cents iniciats en el pensament urbanístic professat pel nostre consoci congregats a la sala "Mirador".

[Pau Alegre, 26 de novembre 2008]

 
  l'àmbit de trobada  ·  er encastre  ·  el lugar para el encuentro  ·  gailenen bilgunea  ·  o lugar de encontro  ·  le lieu de rencontre  ·  the gathering space
 
  Pàgina actualitzada el
26 de novembre de 2008
 
pau·alegre·fecit·mcmxcix·mmxx
Qualsevol persona interessada en la geografia pot associar-s'hi.
Si us plau, complimenteu la butlleta de sol.licitud d’ingrés.
    Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47 / 08001 Barcelona
scg@iec.cat